Naturligtvis är det spännande att ha de allra fräckaste sexleksakerna för att krydda till de heta nätterna i förhållandet, men detta betyder inte alltid att du måste satsa på den dyraste utrustningen. Det finns utan tvekan härliga sexleksaker inom alla olika prisklasser, så vad din budget hamnar på beror delvist på vilka funktioner du vill att leksaken ska ha. Vad kan du då egentligen förvänta dig av olika spännande sexleksaker och vilka egenskaper är viktiga?

Dildos och de många valmöjligheterna

Dildos är den klassiska utrustningen som gynnar de flesta förhållandena när det är dags för heta stunder i sovrummet. Du finner den här typen av sexleksaker i flera olika material såsom silikon, jelly samt till och med glas. Det finns en uppsjö av olika storlekar, och om du så föredrar kan du beställa en dildo som har en sugkopp i basen. Detta möjliggör handfria lekar då dildon kan fästas mot en vägg eller ett golv.

För en riktigt rolig och spännande kväll tillsammans med din partner kanske ni är intresserade av att testa på ett Gör Din Egen Dildo paket som fungerar precis som det låter. Här kan mannens könsorgan klonas så att en kopia i dildoform skapas. Det är utan tvivel en av de bästa gåvorna man kan få inom ett förhållande. Se hela utbudet av dildos och tillbehör från Mshop här.

Prisvärda vibratorer kan krydda till förhållandet

Om det är fräcka funktioner som eftersöks är det vibratorer som gäller. Beroende på vilken prisklass du satsar på kan dessa ha ett specifikt vibrationsläge eller så får du möjligheten att skifta mellan en lång rad olika program. För riktiga lyxvarianter finns det vibratorer som kan kopplas till din mobil och styras genom en applikation. Om ni använder en mindre vibrator såsom ett vibrerande ägg eller liknande G-punktstimulerande leksak kan ni då ta del av offentliga lekar där en person njuter av vibrationerna medan den andra styr styrkan via applikationen.

Det är vanligt att billiga vibratorer använder sig av batterier medan lite dyrare modeller laddas upp med en sladd, men så länge detta inte är något problem för dig finns det en hel uppsjö av prisvärda vibratorer som du och din partner inte vill gå miste om.

Glöm inte de viktiga tillbehören

Trots att leksakerna i sig själva så klart är mycket viktiga är det ett måste att inte glömma bort tillbehören. Det som ni alltid bör ha vid nattduksbordet är glidmedel, kondomer och möjligtvis sexleksaksrengöringsmedel som har tagits fram just för att rengöra dildos, vibratorer och liknande leksaker. En strap-on harness kan vara ytterligare ett tillbehör som kryddar till förhållandet, och när allt är sagt och gjort går det sannerligen att få tag på fräck utrustning inom alla prisklasser!