Polyester, metall och trä är de tre materialen som det navy blåa och beigea paraplyet består av. Med sitt böjda trähandtag får man ett komfortabelt grepp runt paraplyet, och när man inte använder det tillkommer en påse som man kan lägga ner sitt paraply i. Med gratis frakt och en total kostnad på 309 kronor är det väl värt att satsa på just Paraplyland. Deras leverans för vidare paraplyet till det postkontor som befinner sig i närheten av ens stuga, hus eller lägenhet. Om man har funderingar kring storlek och vikt är paraplyet 103 cm i diameter och väger 444 gram.

 

Med en avsaknad av fraktkostnader och ett pris som inte överstiger 309 kronor är det mörkgröna och beigea paraplyet både ett mycket billigt och högkvalitativt alternativ. Handtaget på det här paraplyet är gjort av trä, vilket är mycket bekvämt när man ska greppa tag i det. Vikten av paraplyet befinner sig på 444 gram medan diametern är på omkring 103 centimeter. Så fort man beställer ett paraply från Paraplyland kommer man dessutom att få ett omslag levererat till en som har perfekt passform för att man ska kunna lägga ner sitt paraply i det. Läs mer

 

Det är inte sällan som svart och grått beskrivs som mycket stilrena färger för de som inte har intresset uppe för ett färgstarkt paraply. Det svarta och gråa träparaplyet kan därför bli ett perfekt val med sina 103 cm i diameter samt vikt på 444 gram. Postkontoret som ligger närmast en kommer att ta emot ens beställning medan frakten inte kostar ens en krona. Allt som allt har paraplyet ett pris på 309  kronor och medföljande är ett omslag som man kan stoppa ner sitt paraply i. Materialen som paraplyet är gjort av är trä, metall samt polyester.

Paraplyland har blått och beige paraplyet för dig

 

Det beigea och bruna paraplyet från Paraplyland levereras till närmaste postkontor efter en betalning på så lite som 309  kronor. Det väger 444 gram och är 103 cm i diameter. Genom kardborrebandet som sitter fast på skärmen är det mycket okomplicerat att fälla ihop och sluta paraplyet, följande av att låta det glida ner i påsen som man får kostnadsfritt vid varje paraplyköp. Materialen som har använts vid tillverkning är polyester, metall och trä. Detta göra paraplyet till ett mycket robust regnskydd som är värt att kika lite extra på. Paraplyland ligger inte långt borta!