Det är fullt förståeligt att man inte vill att grannar och förbipasserande ska kunna se rakt in i ens hem. Lyckligtvis nog finns det en lösning som både är mycket smidig och prisvärd: nämligen ett insynsskydd fönster. Skyddet appliceras enkelt på ditt fönster så att det inte ska gå att se in. Det är dock inte enbart effektivt för att blockera insyn, utan många av skydden har dessutom snygga mönster, vilket gör dem till vackra dekorationer.

Olika sorters insynsskydd för dina fönster

Att köpa helt nya tonade glasrutor är självfallet en dyr historia, och insynsskydd fönster blir därför det ultimata alternativet för dig som är ute efter en prisvärd lösning. Ett av de olika skydden som du kan satsa på är bland annat den självhäftande fönsterfilmen med ljuvlig dekor. Då väljer du helt själv vilket mönster du föredrar.

Även frostat glas i form av självhäftande folie kan göra susen, och detsamma gäller för transparent färgad folie. Glöm inte att också kika närmare på solfilm för fönster. Det här hjälpmedlet skyddar mot de farliga UV-strålarna, håller ute värmen och ger även visst insynsskydd under dagen. Du har med andra ord många smidiga lösningar att välja mellan!