Stenhøj Hydraulik, grundat 1917, har etablerat sig som en framträdande tillverkare och distributör av hydrauliska pressar och verktyg för bil- och tillverkningsindustrin. Med en historia som sträcker sig över ett sekel är Stenhyd välkänt för sin höga kvalitetsstandard och användning av europeiska komponenter, vilket säkerställer tillförlitlighet och hållbarhet i deras industriella produktionsutrustning.

Företagets produktsortiment inkluderar avancerade lösningar som hydraulpressar och bockningsmaskiner, vilka är konstruerade för att möta de varierande och krävande behoven inom industriell produktion. Stenhøj Hydraulik har specialiserat sig på att erbjuda skräddarsydda system som är anpassade för bearbetning av material såväl som för specifika industriella applikationer, inklusive bearbetning av plast och andra kompositmaterial.

Engagemanget för innovation och kvalitet återspeglas i deras produktdesign, där moderna och avancerade system som ‘Learning by Doing’ kvalitetsstyrningssystem integreras för att optimera prestandan och resultatet av utrustningen. Stenhøj Hydraulik fortsätter att hålla sig i framkanten av teknikutvecklingen och strävar ständigt efter att förbättra och anpassa sina produkter för att överensstämma med internationella standarder och kunders förväntningar.

Produktsortiment och tillämpningar

Stenhøj Hydraulik specialiserar sig på att tillhandahålla ett omfattande sortiment av hydrauliska pressar och anpassningsbara lösningar för industrin. Erbjuda flexibilitet och precision står i fokus.

Hydraulpressar och prestanda

Hydrauliska pressar från Stenhøj förknippas med styrka och prestanda. Dessa inkluderar verkstadspressar som är idealiska för böjning, stansning och komprimering. Med produktionspressar som sträcker sig från 25 ton till 300 ton, kan de hantera olika material och formgivningsuppgifter i metallformnings- och monteringsprocesser.

Service och support

Kunder har tillgång till 24/7 service inklusive utbildning och tekniskt stöd från specialister. För ärenden som kräver snabb åtgärd finns ett kontaktformulär direkt tillgängligt för att säkerställa snabb hjälp. Support är grundläggande och Stenhøj går långt för att erbjuda tillförlitlig och hjälpsam service.

Anpassningar och Innovationer

Stenhøj utmärker sig för sina specialanpassade lösningar.

Looking further into böjningsmaskiner and produktionspressar can be done through their specific pages, where detailed specifications and options are showcased.