Grunda förvaringsmöbler som exempelvis skänkar och byråer kan göra stor skillnad i rum med begränsade djupmått. Djupmåttet på möbel kan vara helt avgörande på om det överhuvudtaget kan placeras förvaringsmöbler eller ej i exempelvis en trång passage eller hall. Det finns numera grunda skänkar, byråer och vitrinskåp ämnade att passa starkt begränsade djupmått.

Avlastning i hall och entré

Avlastning innanför ytterdörren är ett måste för att ha koll på mobiltelefon, nycklar och allt annat du behöver ha tillgång till varje gång du går ut från hemmet eller kommer hem. En praktisk skänk eller byrå vid hallentrén kan göra mycket stor skillnad, om djupmåttet begränsar din hallentré så leta efter en grund skänk eller grund byrå med rätt sorts förvaring som passar dina behov. Grunda skänkar och byråer finns i olika storlekar och färger, så det kan vara värt att leta efter en som matchar ditt övriga möblemang.

Titta runt i ditt hem med nya ögon
Titta på dina rum i hemmet med begränsade djupmått med nya ögon, kan du få plats med en extra förvaringsmöbel? Ibland stirrar vi oss blinda på hur rummen i hemmet är utformade, det finns numera förvaringsmöbler med 25-30cm djup, dessa grunda mått kan ge möjlighet till extra förvaring på platser i hemmet där man tidigare ej såg möjlighet att placera en byrå eller skänk med vanligt djupmått på 40-50cm.
Det kan vara ett bra sätt att fundera kring hur man kan använda även begränsade utrymmen i hemmet med nya typer av möbler, detta ger förhoppningsvis efter lite eftertänksamhet möjlighet till smartare användning av hemmets ytor.

Kubiksmart – vad är det?
Titta runt i hemmet, fundera på var finns mina nya möjliga förvaringsytor? Var finns ytor jag tidigare ej funderat kring?  Vid placering av en grund byrå eller skänk, var kan jag finna plats jag tidigare ej funderat kring? Finner du grunda ytor i hemmet där det ges möjlighet till förvaring i kubik, ja det kan vara kubiksmart!